tisdag 29 januari 2013

Njuta på restaurang

Hade bokat ett restaurangbesök med en trerätters på kvällen till den första dagen på mitt nya liv. En härlig getost med honung och rostade gränsaker, kalvfile med tryffelsås och potatiskaka, och en creme brulee till efterrätt serverad på superfina tallrikar och i lugn miljö.

Bestämde mig snabbt på vägen dit att göra det lite festligare genom att beställa in alkoholfritt vin, Cabernet Savignon och ett hibiskusvin av hibiskusblomman. Kände mig otroligt värdefull och uppassad. Inte ens den sura garderobiären kunde rubba mitt humör. Ett annat tillfälle hade jag exploderat, men jag tror att jag bestämt mig nu för sista gången.

På jobbet har jag tagit med lakritsthe och morotsbröd med philadelphiaost, njuuuter.
I morse gick jag 6 km i mycket snabb takt och bytte om på jobbet och kände mig oerhört fräsch, njutter av varje andetag när jag går. såg hur solen kastade ett gulaktigt sken på snön trots en lite mulen dag. Hörde fåglarna kvittra i träden på väg till jobbet och njöt av känslan att inte bli andfådd i backarna.

Ska ta en sallad till lunch och sitter nu och njuter med mitt arbete.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar